The apartment

aBaoaQu has undergone two renovations, the last one in 2009. For the renovations only organic and / or non-toxic materials were used respecting both planet Earth and the health of the visitors. The walls were dyed with natural colours, gently extracted from the Mediterranean islands. The apartment surface is of roughly 100m2 and was entirely covered – bathroom and kitchen included – with a special, certified wood. It gives to the flat a very elegant and natural look.
The many windows and three balconies fill the flat with natural light, the more than 4m height ceiling increases the feeling of light- and vastness.
The entrance is common with another small flat on the upper floor, but it’s independent as it is closed by an entrance door, all the rooms are communicating, no doors inside. The flat is composed of one bedroom, a big living room, a fully equipped kitchen, a bathroom and a laundry corner.
In the day-to-day running of the house environmentally friendly cleaning products are used, such as energy efficient light bulbs, organic detergents and the wood stove for the heating.

Notices
This is a non smoking flat. Shoes are not allowed inside the flat, the floor has wooden parquet. Pets allowed (prior arrangement).